Mitsubishi Electric continua amb el seu Pla de Formació “Acadèmia 3 Diamants 2021”

Pla Formació “Academia 3 diamantes”

Mitsubishi Electric continúa  amb el seu Pla de Formació “Academia 3 Diamantes 2021” per tots els professionals del sector.

  • La firma líder del sector de l’Aire condicionat i la climatització combinarà la formació presencial amb l’en línia amb especial focus en les últimes tecnologies, sistemes i reglaments que afectin el sector.

Mitsubishi Electric,  marca líder del sector de l’aire condicionat i la climatització, continua confiant en la formació especialitzada per als professionals del sector a través de la Academia 3 Diamantes”.  Aquest nou curs es podrà fer tant en format en línia com presencial, sempre sota la garantia de “Espais de Confiança”, és a dir, tots els espais en els quals s’imparteixi la formació estaran sota el paraigua de la garantia de la millor qualitat d’aire interior.

Les seus formatives de l’Acadèmia 3 Diamants de Mitsubishi Electric es troben a Madrid, Barcelona, Sevilla, València i Bilbao; i està preparada per a rebre i formar en relació a producte, últimes tecnologies i reglamentació a més de 3000 professionals anuals de manera presencial al qual se suma l’opció poder realitzar-se en format en línia a través de la seva pàgina web. A més, i amb la finalitat de cobrir el 100% de les capitals espanyoles, es realitzaran formacions presencials en les instal·lacions dels clients i en ubicacions especialment destinades a això.

 Aquest Pla de Formació de l’Acadèmia 3 Diamants, que permet seleccionar el contingut d’una forma precisa per a assegurar la formació necessària i equilibrada, arrenca en aquesta fase del 2021 posant el focus principal en: les “Solucions Hidrónicas de baix PCA” i “Solucions de Aerotermia ECODAN”.

Des del seu naixement, professionals de l’àmbit de la instal·lació, distribució i prescripció s’han format en la “Acadèmia 3 Diamants” de Mitsubishi Electric, gràcies a la seva àmplia oferta de jornades i seminaris. Normativa, regulació i innovacions tecnològiques i mig ambientals, entre altres, amb mòduls d’activitats dedicades a la instal·lació, manteniment i reparació, així com mòduls orientats al disseny i al càlcul d’instal·lacions formen part del seu ampli programa

Des de l’Acadèmia 3 Diamants de Mitsubishi Electric s’aposta pel coneixement i aprenentatge dels especialistes i es promou la formació contínua i personalitzada. Aquesta activitat de formació suposa, per tant, una clara aposta per una diferenciació tècnica i de qualitat, en nom de l’especialització i la innovació en el sector de la climatització.

Per més informació contacta ambacademia3diamantes@sp.mee.com

Més informació i registre: https://www.mitsubishielectric.es/aire-acondicionado/academia-3-diamantes/

Articles relacionats