Mitsubishi Electric dona Purificadors d’Aire per la campanya de realització de Test d’Antígens.

Noticia Mitsubishi

 

Madrid, 9 de julio de 2021. Mitsubishi Electric, marca líder del sector de climatització segueix amb la seva aposta de contribuir en la millora de la qualitat de l’aire interior. Per això, la signatura japonesa dóna purificadors d’aire al  Bescanviador de Plaza de Castella, de Madrid, en el qual s’estan realitzant els test d’antígens de manera gratuïta.

La Comunitat de Madrid ha realitzat més de 3.500 test d’antígens en el bescanviador de transports de Plaza de Castella, és a dir, al voltant de 700 test diaris, en la seva primera setmana en funcionament. A través del “Pla Sumem Salut+ Economia de la fundació CEOE i CEIM”, la Conselleria de Sanitat ha posat els test d’antígens a la disposició del grup HM Hospitals que ofereixen sense contraprestació equips de professionals sanitaris per a la realització de les proves.

Aquest punt de testatge és el novè disposat en zones de la ciutat amb major mobilitat dins del “Pla Sumem Salut + Economia de la Fundació CEOE i CEIM”. L’objectiu és detectar el virus de manera precoç en casos asimptomàtics i tallar així les cadenes de transmissió. Mitsubishi Electric contribueix d’aquesta manera a la iniciativa de la Comunitat de Madrid i el Consorci de Transports CRTM que va arrencar al començament de juliol, garantint d’aquesta manera que el bescanviador sigui un “Espai de Confiança”.

Els purificadors d’aire de Mitsubishi Electric redueixen més del 99% de partícules d’una grandària 0,1 μm a 2,5 μm suspeses en l’aire. Compten amb el CADR, taxa de producció d’aire net, més alt de la seva categoria.

Articles relacionats

40 Aniversari ACTECIR

ACTECIR, l’associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, es complau anunciar la celebració d’un esdeveniment exclusiu, el seu

Llegir més »