Mitsubishi Electric dóna suport a l’instal·lador professional a través de “Aposta per una Instal·lació Segura”

Una sèrie de recomanacions de protecció que garanteixen la seva seguretat i la de l’usuari final

  • Mitsubishi Electric aposta pels especialistes de el sector i, per tal que l’usuari final pugui vèncer les reticències davant d’una nova instal·lació d’aire condicionat, posa a disposició dels instal·ladors un seguit de recomanacions de protecció.

Madrid, 4 de maig de 2020.  Mitsubishi Electric ha presentat “APOSTA PER UNA INSTAL·LACIÓ SEGURA” un complet “pas a pas” amb totes les recomanacions i consells a seguir per part dels professionals durant les instal·lacions dels equips en els habitatges, per tal d’ajudar a que el consumidor perdi les reticències que pugui tenir davant la visita d’un instal·lador en la seva llar i tingui la total confiança davant la cura de la seva salut i la de tota la seva família.

 

Mitjançant una peça audiovisual, la firma ha desenvolupat de forma clara i senzilla aquestes pautes dirigides als especialistes, procurant sempre la “instal·lació segura” de la màquina.

 

Mitsubishi Electric repassa tot el procediment habitual de la instal·lació, des de la càrrega de l’equip en el vehicle passant per la desinfecció de la mateixa un cop realitzada la instal·lació, fins al reciclatge dels equips en els contenidors indicats per a això. Alguns dels aspectes més destacats d’aquesta “APOSTA PER LA INSTAL•LACIÓ SEGURA” són, per exemple, el seu trasllat individual o en cotxes separats si van diversos especialistes, usant en tot moment solucions d’higiene i desinfecció, a més de materials de protecció.

Dins de l’habitatge, és imprescindible que l’instal·lador mantingui la distància de seguretat, entre un i dos metres, intentant que dins d’aquesta habitació es trobi el menor nombre de persones possible.

Un cop realitzada la instal·lació, el nostre especialista haurà desinfectar l’equip d’aire condicionat instal·lat i el comandament a distància, retirant qualsevol tipus de residu procedent de la instal·lació i ha de desfer-se degudament de tot el kit de protecció utilitzat durant la visita (guardant-lo en una bossa hermètica i dipositant-la a un contenidor de residus, si és d’un sol ús. en cas de ser reutilitzable, haurà retirar amb precaució, havent desinfectat prèviament els guants amb gel hidroalcohólico i traient el seu mascareta des de les cintes d’ajust).

Ja fora de l’habitatge, l’instal·lador haurà de desinfectar tot el material en un lloc net i segur, i preparar el kit de protecció per a la seva següent visita. Tot això per garantir la salut de l’especialista i de l’usuari final en el moment de la instal·lació.

Ara més que mai, Sempre amb tu, Mitsubishi Electric

 

Articles relacionats