Mitsubishi Electric marca la diferència amb Hybrid City Multi

La firma japonesa sorprèn al sector gràcies al seu revolucionari sistema, Hybrid City Multi (HVRF) R32, un sistema de climatització híbrid VRF-Aigua únic a Espanya amb transport de calor mixt per refrigerant i aigua, que es caracteritza per una elevada optimització energètica estacional i el màxim confort.

L’empresa líder del sector de l’aire condicionat i la climatització, Mitsubishi Electric s’ha proposat revolucionar el sector i ho ha aconseguit gràcies a Hybrid City Multi (HVRF), el primer sistema de la climatització que utilitza refrigerant R32 i aigua com a fluid caloportador, combinant l’alta eficiència, el fàcil disseny i l’adaptabilitat d’instal·lació dels sistemes VRF amb el màxim confort dels sistemes d’aigua.

El sistema HVRF ofereix un control estable de la temperatura de l’aire a les unitats terminals d’aigua, sense refrigerant en els espais ocupats, complint la normativa europea de seguretat en instal·lacions frigorífiques A-378 i eliminant la necessitat d’instal·lar detectors de fuga.

A més, entre les seves principals prestacions i beneficis destaquen:

– Eficiència i estalvi de refrigerant, ja que els sistemes HVRF utilitzen menys volum de refrigerant que un VRF convencional, amb una reducció del mateix que pot arribar fins al 52%, utilitzant aigua entre el controlador HBC i les unitats interiors, el que comporta més benefici econòmic i menys emissions de CO2.

– Flexibilitat i adaptabilitat en el mínim espai d’instal·lació, ja que parlem d’un sistema descentralitzat, i adaptable a qualsevol tipus i ús d’edifici, amb un disseny flexible fins a 50 interiors i 4 controladors HBC per sistema.

– Menors costos d’instal·lació, menors temps de desglaç (tan sols 5 minuts), amb unitats més silencioses i amb temperatures d’impulsió més suaus, afavorint el màxim confort.

Sistema plug & play, fàcil disseny i instal·lació com un VRF convencional. Tots els components de regulació de l’aigua al controlador HBC.

I és que Mitsubishi Electric és conscient de la importància de crear i desenvolupar noves tecnologies aplicades als seus equips que ofereixin majors prestacions i beneficis, tant a usuaris com a instal·ladors, alhora que redueixin al màxim les emissions de CO2 i siguin de conformitat amb els actuals i futurs reglaments, com el F-GAS. Per això, sempre a l’avantguarda de la tecnologia, ha desenvolupat aquesta nova generació d’equips Hybrid City Multy (HVRF), capaços de reduir el volum de refrigerant necessari per al seu funcionament i així reduir les emissions de CO2.

Articles relacionats