Mitsubishi Electric s’uneix a Save the Children en l’acció “Cap família sense Nadal”

Campanya Nadal Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric s’uneix a “Save the Children en l’acció “Cap família sense Nadal”

  • Els empleats de la signatura japonesa s’involucren en l’acció demostrant el seu compromís de contribuir a una millor societat. La Companyia, a més, doblegarà les aportacions directes de tots els seus empleats.
  • Aquesta donació s’emmarca dins del “Pla d’Ajudes COVID-19” impulsat per Mitsubishi Electric.

Madrid, 14 de desembre de 2021. S’acosta el nadal, una data que sol ser sinònim de màgia per a tots els nens. No obstant això, la crisi econòmica i social provocada per la COVID-19 està afectant les famílies més vulnerables, que, a més en aquestes dates, s’enfronten a costos addicionals, als quals se sumen les vacances escolars o la interrupció del servei de les beques menjador.

Per tot això, des de Mitsubishi Electric, amb el propòsit de contribuir a una millor societat, col·laborarà en la Campanya de 
“Save the Children, “Cap Família sense Nadal”, convidant a tots els seus empleats a participar en ella amb les seves donacions. 

Adicionalment a aquesta aportació, la signatura convidarà a participar a tots els seus empleats a través d’una donació.

El repte va començar el passat 13 de desembre i finalitzarà el 10 de gener.

La recaptació íntegra anirà destinada a les famílies més vulnerables que necessiten aquestes ajudes per a arribar a fi de mes i cobrir necessitats bàsiques en alimentació, higiene i salut, a més de material escolar.

“Pla d’ajudes COVID19” de Mitsubishi Electric

Aquesta col·laboració se suma a les realitzades per la signatura amb altres entitats de caràcter social, com a part del seu “Pla d’Ajudes COVID19”, que van començar en 2020 amb la donació d’equips de climatització de la mà del Pla Creu Roja Respon; *Save *The *Children; Llogarets infantils SOS, amb el lliurament d’equips per a Llogarets, Escoles infantils i Centres de dia de diferents ciutats d’Espanya. A més, la signatura ha realitzat donacions de purificadors al Bescanviador Plaza de Castella per a la realització de test d’antígens i a centres educatius i col·legis; com la realitzada a l’Institut Tendre Galván, a Parla (Madrid), a l’Associació ASPERGER – *TEA de SEVILLA o a l’Associació *Down España anteriorment.

Més informació en  https://www.savethechildren.es/retos/mitsubishi/ninguna-familia-sin-navidad-0

Articles relacionats

40 Aniversari ACTECIR

ACTECIR, l’associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, es complau anunciar la celebració d’un esdeveniment exclusiu, el seu

Llegir més »