Nou Conveni Col·laboració: REBUILD i ACTECIR

Data: 24 de novembre

Divendres passat, 24 de novembre, REBUILD , l’ esdeveniment líder d’innovació per a l’edificació que tindrà lloc del 19 al 21 de març a IFEMA Madrid, i ACTECIR , l’ Associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració , van signar un acord de col·laboració a les oficines de REBUILD .

Un acord signat per Gema Travería , directora de REBUILD , i Pedro García , President d’ ACTECIR. Un conveni que millorarà la relació entre tots dos, ajudant a fer encara més visible la seva feina i els seus objectius de cara al futur.

Arran de la trobada, Gema Travería ha destacat que “aquesta col·laboració ajudarà a estimular el paper del professional de la climatització, ventilació i energia, dins de la cadena de valor de l’edificació, donant-li les claus per millorar les seves oportunitats de capacitació i desenvolupament projectes”. Travería ha afegit que “les sinergies creades entre REBUILD i ACTECIR segur que també fomentaran lʻeficiència dels edificis i la millora de les instal·lacions amb la incorporació de les tecnologies”.

Articles relacionats