Novetat KEYTER

Eficiència i Sostenibilitat: Descobreix les bombes de calor reversibles ZIRAN Pro de KEYTER amb refrigerant ecològic R290

¡ KEYTER revoluciona el mercat de climatització amb el llançament de la seva primera gamma d’equips de bomba de calor aire-aigua reversibles ZIRAN Pro, optimitzat per R290 (propà)! Aquesta innovadora solució, dissenyada i fabricada per KEYTER, demostra el seu compromís amb la innovació i la sostenibilitat.

Els equips ZIRAN Pro KWR , bombes de calor reversibles, amb una potència calorífica entre els 40 kW i els 270 kW, han estat especialment dissenyats per satisfer les demandes d’aplicacions comercials i industrials. Optimitzats per a l’ús del refrigerant R290 i equipats amb tecnologia Full-Inverter, aquestes unitats formen part de la nova sèrie PRO desenvolupada per KEYTER.

Una de les característiques destacades d’aquests equips és la càrrega reduïda de refrigerant, amb un ODP (Potencial de Destrucció de l’Ozó) de 0 i una classificació de seguretat A3 . El refrigerant R290 (propà) es presenta com una opció ecològica, amb baix impacte mediambiental i alt rendiment termodinàmic.

Aquestes bombes de calor aire-aigua reversibles estan dissenyades per produir aigua a alta temperatura, brindant una solució eficient per a les teves necessitats de climatització. A més, el disseny robust i fiable inclou la detecció de fuites i ventiladors d’extracció ATEX, garantint la màxima seguretat.

La protecció adequada de lequip i la reducció del nivell sonor són aspectes clau que KEYTER ha considerat en desenvolupar aquests equips. Gràcies a una cura aïllament, s’aconsegueix un funcionament supersilenciós, brindant un ambient tranquil i confortable.

A més, aquestes unitats estan equipades amb una regulació intel·ligent que garanteix un procés de desgavell òptim. Això contribueix a la seva eficiència energètica i les converteix en una opció rendible i sostenible per a les teves necessitats de climatització.

Els equips compactes Full-Inverter de KEYTER compten amb compressors de pistó semihermètics Inverter i ventiladors EC d’alta qualitat, cosa que assegura el millor rendiment estacional (SEER/SCOP).

L’eficiència energètica d’aquests equips sobrepassa de sobres els límits exigits per al compliment ErP 2021.

Aquestes bombes de calor aire-aigua reversible de KEYTER tenen un ampli rang de funcionament, amb alta eficiència i límits doperació ampliats, permetent un rendiment òptim fins i tot a baixes temperatures exteriors de fins a -15ºC a càrrega total.

KEYTER ha aconseguit un avenç significatiu en la indústria de climatització amb el llançament de la seva primera bomba de calor aire-aigua reversible basada en gas natural R290 (propà) com a refrigerant. Aquests equips no només ofereixen un rendiment excepcional, sinó que també contribueixen a la protecció del medi ambient i l’estalvi energètic.

Si cerques una solució de climatització d’alt rendiment, eficient i sostenible per a les teves aplicacions comercials o industrials, la nova sèrie PRO de KEYTER és l’elecció perfecta. Uneix-te a KEYTER en el seu compromís amb la innovació i la sostenibilitat i ja gaudeix d’un ambient confortable i de màxima eficiència energètica.

 

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/keyter

Facebook: https://www.facebook.com/keyterHVACR

Twitter: https://twitter.com/KEYTERes

YouTube: https://www.youtube.com/@Keyter_HVAC

Instagram: https://www.instagram.com/keyter_hvac/

Articles relacionats