Ponència sobre Bioeconomia: ”Bioenergia”

Data: 26 Novembre

  • Data:26/11/2020
  • Horari: de 18:00 a 19:30
  • Inscripció gratuïta

 

El model actual de producció d’energia és responsable de la majoria d’emissions d’efecte d’hivernacle a la UE. Serà crucial, enfront del canvi climàtic, descarbonitzar el sector energètic el qual encara depèn massa dels combustibles fòssils. A Europa només el 17% del consum d’energia prové de les renovables. Calen esforços polítics i financers per promoure un canvi cap a fonts d’energia més netes. La bioenergia representa avui el 63,3% del consum d’energia renovable a la UE, sent la font més important durant les properes dècades i serà essencial per mantenir la temperatura global per sota dels nivells crítics.

Així mateix l’ús de la bioenergia pot contribuir a la consecució dels objectius de desenvolupament sostenibles europeus en matèria energètica a l’agenda 2030.

Aquesta jornada posa èmfasi al potencial de la bioenergia a Catalunya en totes les seves varietats de tecnologies i procesos per produir tot tipus de necessitats energètiques (electricitat, calefacció i combustible de transport).

Link per inscripció: http://coleconomistes.cat/Eventos/wf_curso.aspx?IdMenu=a2ef68da-9e11-4618-b4cc-30e817f701cd&Cod=13965&Idioma=ca-ES

Articles relacionats