Radiadores Cerezo, nova Entitat Col·laboradora

La qualitat a mesura, la atenció personalitzada i el curt termini de entrega son les seves senyes d’identitat.

 

 INFORMACIÓ RADIADORES CEREZO

Radiadores Cerezo és una empresa amb una trajectòria de més de 75 anys d’història en la fabricació d’intercanviadors de calor de tubs i aletes i amb una clara vocació internacional.

 

 MISIÓ

Fabricar intercanviadors de calor d’alta qualitat de manera ràpida i flexible, adaptant-se al client, amb proximitat i suport tècnic.

 

 VISIÓ

Ser un referent internacional en la producció de Bateries de Climatització, per la qualitat dels seus productes i per l’adaptació al client.

 

 INSTAL·LACIONS

Compten amb unes àmplies instal·lacions a la província de Girona on produeixen tots els seus productes i els exporten a tot el món.

 

 HISTÒRIA

Fundada el 1939 per Josep Cerezo i Salvat, el primer any clau a la historia de l’empresa és el 1951, moment en el qual Radiadores Cerezo decideix entrar en el sector dels intercanviadors de calor per climatització, i no romandre únicament en el sector dels radiadors automobilístics. Més endavant, el 1970, es realitzà una forta inversió en maquinària per fabricar intercanviadors per climatització de forma automatitzada.

 EXPANSIÓ

El 2006, Radiadors Cerezo es trasllada a la seva actual ubicació (al nord de Barcelona), instal·lant-se en una nau el doble de gran que l’anterior i amb més maquinària, el que ha permès diversificar el producte, tenint ara dues noves línies de fabricació, garantint així un termini de lliurament màxim de tres setmanes.

 

 FUTUR

De cara al futur, i ja amb la quarta generació al capdavant de l’empresa, Radiadors Cerezo optarà per una gestió més estratègica. Es volen abastar, progressivament, més activitats relacionades amb l’intercanvi de calor, en diferents mercats i sota formats de negoci variats.

 

Articles relacionats

40 Aniversari ACTECIR

ACTECIR, l’associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, es complau anunciar la celebració d’un esdeveniment exclusiu, el seu

Llegir més »