Salvador Escoda S.A aconsegueix més de 1500 visitants en la EscoFeria de Múrcia

EscoFeria Salvador Escoda

Salvador Escoda S.A., distribuïdora de material per a instal·lacions d’Aire condicionat, Ventilació, Calefacció, Aigua, Energies Renovables, Gas, Electricitat, Refrigeració i Aïllaments, aconsegueix l’èxit de participació en la seva EscoFeria de Múrcia, amb més de 1500 visitants. La primera EscoFeria després de la pandèmia ha estat un èxit malgrat les inclemències del temps que no han aconseguit posar fre als participants i assistents, que s’han desplaçat des de diversos punts del país i des d’altres països per a poder participar en tan esperat esdeveniment.

Els més de 60 expositors del sector de la instal·lació han qualificat l’esdeveniment d’èxit total tant a nivell de gestió com de participació, i la gran majoria assistiran a la segona EscoFeria, que tindrà lloc a Màlaga dins de dues setmanes, en el Palau de Congressos de Torremolinos, els dies 18 i 19 de maig.

El fundador de la companyia, Salvador Escoda, juntament amb el seu Director General, José Aybar, han declarat que la EscoFeria és “una cita indispensable per al sector de la instal·lació i el manteniment, perquè brinda una oportunitat única per a enfortir els vincles entre fabricants, instal·ladors i centres de formació, creant sinergies dins del sector, a més de ser un aparador amb les últimes tendències del mercat”

La EscoFeria té el seu origen en una iniciativa que va començar anys enrere, originada en les delegacions de Llevant de Salvador Escoda, amb l’objectiu d’oferir un esdeveniment que suposés un punt de trobada per als seus clients, col·laboradors i proveïdors. Aquest esdeveniment que va néixer de manera local s’ha evolucionat fins a convertir-se en una de les fires de referència dins del sector.

Més informació i registre: https://escoferia.es/
Vídeo de la EscoFeria Murcia: https://www.youtube.com/watch?v=oypsuushg6o

Articles relacionats

40 Aniversari ACTECIR

ACTECIR, l’associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, es complau anunciar la celebració d’un esdeveniment exclusiu, el seu

Llegir més »