Susana Rodríguez, com a representant del Grup Asofrío, ha estat nomenada presidenta de AEFYT, Associació d’Empreses del Fred i les seves Tecnologies, en el Consell Rector celebrat aquesta setmana. Susana pren el relleu de Roberto Solsona, qui ha ocupat el càrrec des de 2011.

Entre els principals objectius de la nova presidència destaca aprofundir en el coneixement i el desenvolupament tecnològic de les diferents tecnologies del fred; així com, acompanyar als associats en la sostenibilitat i la digitalització del sector. A més, la presidència femenina donarà també un nou impuls a la visibilitat de la dona en la lluita contra la bretxa de gènere.

En aquesta nova etapa, es busca ressaltar la diversitat dels grups subsectoriales que, com a representants de tota la cadena de valor de la refrigeració, formen l’associació, donant a la mateixa un impuls marcat per l’agilitat, l’eficàcia i la transparència. Tot això, pensant en el benefici de l’associat –grans i petites empreses- i del sector en el seu conjunt.

“M’agradaria agrair a totes les empreses la confiança posada en nosaltres, així com a Roberto la seva dedicació aquests anys al comandament de l’associació, convertint-la en una entitat forta i representativa dins del nostre sector”, va dir Susana Rodríguez. “Tenim l’oportunitat que el sector del fred lideri els grans canvis als quals ens enfrontem com a societat i com a economia: la sostenibilitat, la digitalització i l’eliminació de la bretxa de gènere. Per a això, és molt important que el conjunt de la cadena de valor representada en els grups subsectoriales de AEFYT treballi unida, com ha fet fins ara. La nostra associació agrupa el major coneixement global del sector del fred, aquesta fortalesa ens conduirà a tots cap al futur, va afegir.

Amb més de 25 anys d’experiència en el sector de la refrigeració, Susana Rodríguez és directora general de Friex des de 2010 i presidenta de Asofrío des de 2013. Ha ocupat des de 2016 anys una de les vicepresidències de AEFYT com a representant de Asofrío.