Tenir cura de la qualitat ambiental interior: Vital per a la salut i en casos d’asma o al·lèrgies

A la infografia que trobaràs podràs revisar altres detalls i beneficis de cuidar la qualitat ambiental interior, així com recomanacions sobre les solucions de Daitsu by Zonair3d.

Des Eurofred, companyia que s’ha consolidat com un partner per a tots els professionals que requereixen una solució integral a les seves necessitats de climatització, aire industrial, qualitat ambiental interior, refrigeració i equipament per al sector Horeca, que ha creat una infografia destacant la importància de tenir cura de la qualitat ambiental interior, especialment en l’àmbit de la salut i davant de casos d’asma o al·lèrgies.

Per seguir una estratègia de prevenció efectiva, la higiene és la primera línia de defensa, però també podem incloure altres mesures per mantenir la qualitat de l’aire dels espais tancats, on la majoria de les poblacions urbanes ja passàvem entre el 80% i el 90 % del nostre temps fins i tot abans de la irrupció del Covid-19. Tal com ens adverteix l’OMS, aquest pot estar fins a 10 vegades més contaminat que l’exterior.

A la infografia que trobaràs a continuació podràs revisar altres detalls i beneficis de cuidar la qualitat ambiental interior, així com recomanacions sobre les solucions de Daitsu by Zonair3d.

Si estàs interessat/da en gestionar una entrevista o rebre més informació sobre la temàtic o les solucions de la companyia, no dubtis a contactar amb ells.

 

Articles relacionats

40 Aniversari ACTECIR

ACTECIR, l’associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, es complau anunciar la celebració d’un esdeveniment exclusiu, el seu

Llegir més »