WILO: Paulo Fernandes, nou Director General d’Espanya i Portugal al Grupo Wilo

Data: 5 d’abril 2023

Paulo Fernandes, nou Director General d’Espanya i Portugal al Grupo Wilo

Des del passat 1 de gener 2023  Paulo Fernandes assumeix el càrrec de Director General d’Espanya i Portugal a Wilo, en substitució de Roberto Vázquez que ha liderat Wilo Ibèrica des de l’any 2004.

Paulo Fernandes ha desenvolupat des de 2001 una llarga trajectòria en el Grup Wilo, mostrant el seu ferm compromís amb les metes de la companyia. Des de l’any 2010 ha ocupat el lloc de Director Comercial, sempre promovent la innovació en l’estructura operativa a Espanya i Portugal i el desenvolupament del negoci sota els principis bàsics de Wilo: resistència i capacitat d’adaptació.

“És per a mi un honor i un privilegi assumir aquest càrrec i continuar conreant l’esperit innovador com a motor de l’èxit convertint a Wilo en un dels principals proveïdors premium de bombes i sistemes de bombeig. El nostre objectiu més important és la satisfacció dels nostres clients que només aconseguirem treballant amb la màxima energia i passió per a aportar el millor.”, comenta Paulo Fernandes.

L’art de l’enginyeria i la innovació són des de fa 150 anys les claus de l’èxit de Wilo.

Wilo és avui, amb més de 8.000 empleats, un dels proveïdors de bombes i sistemes de bombeig més importants del món. El seu esperit pioner ha fet que, durant l’última dècada, Wilo ha passat de ser un campió ocult a ser un campió visible i connectat. Les solucions innovadores, productes avançats i serveis individuals que ofereix Wilo són la base per a l’acompliment intel·ligent, eficient i respectuós amb el medi ambient per a crear formes eficients i sostenibles de moure l’aigua.

“Estant enfocats en la satisfacció dels nostres clients, a Wilo ens centrem en la fiabilitat, eficiència, confort i preservació dels recursos. Els productes, solucions, processos i models de negoci innovadors que ofereix Wilo l’han convertit en el pioner digital dins de la indústria.”, afirma Paulo Fernandes.

Articles relacionats