Assemblea Socis ACTECIR 2022

Data: 29 març

 Assemblea Socis ACTECIR 2022

ACTECIRAssociació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, va celebrar dimarts passat 29 de març, la seva Assemblea anual de Socis 2022.

Aquest esdeveniment va tenir lloc a l’Hotel  Abba Garden de Barcelona, i va comptar amb l’assistència dels seus socis i membres de la junta directiva ACTECIR, que van poder coincidir presencialment i gaudir d’una agradable jornada.

Després d’una presentació de la situació de l’Associació, realitzada per Elias Martinez, se li va agrair la gran labor realitzada, després dels seus dos anys en la Presidència d’ACTECIR. Després va tenir lloc,  la presentació de la nova candidatura, nomenant nou President d’ACTECIR a Pedro García (Director Divisió Energia i Renovables a Salvador Escoda) i nou President Electe a Gaspar Martin (Director Tècnic en Groupe Atlantic).

També es va informar de les noves incorporacions en la Junta Directiva d’Actecir, Marti Colomer (Responsable de Prescripció Zona Nord-est en Groupe Atlantic) en l’Àrea de Calefacció i ACS, Toni Gualda (Director General d’Osaka Solutions), en l’Àrea de Control i Juan Carlos Rodríguez (Clauger xGrenco Iberica) en l’Àrea de Refrigeració.

Després de la part més formal de l’esdeveniment, es va realitzar un *coctel a la terrassa climatitzada de l’Hotel, on tots els assistents van poder intercanviar les seves opinions i gaudir d’un interessant moment de *networking.

Articles relacionats

40 Aniversari ACTECIR

ACTECIR, l’associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, es complau anunciar la celebració d’un esdeveniment exclusiu, el seu

Llegir més »