DAIKIN: presenta el seu nou Showroom Virtual

Nou Showroom Virtual DAIKIN

Daikin presenta el seu nou Showroom Virtual

La marca llança un *Showroom virtual, un espai obert 24/7 en el qual es poden veure els equips de calefacció, aire condicionat, ventilació i solucions de producció d’aigua calenta sanitària

Madrid, 30 de març de 2022 Daikin, companyia líder del sector de la climatització, posa a la disposició dels usuaris un showroom virtual amb una representació interactiva de totes les solucions que es poden trobar dins del seu catàleg de producte. La plataforma es divideix entre un espai dirigit al B2B i un altre enfocat al consumidor final i a la llar. L’accés es realitza a través de la pàgina web de Daikin: www.daikin.es

La companyia, en el seu continu desenvolupament per oferir un servei personalitzat i cada vegada més tecnològic per als seus clients, ha desenvolupat aquest espai incrementant així l’experiència d’usuari amb una interfície i accés senzills i intuïtius. El showroom, que presenta les solucions Daikin de manera visual, permet navegar per diferents estades i triar aquelles que més ens interessen per a trobar, sobre la base de les nostres necessitats concretes, els equips adequats i tota la informació sobre ells.

Des del Showroom virtual de Daikin podem entrar en un entorn residencial que compta amb diferents sales com: cuina, saló, dormitoris o jardí; i l’entorn comercial, orientat a empreses amb espais dirigits al comerç minorista o sales d’oficina. Es pot veure com quedarien els equips Daikin en cada estada i anar modificant segons els nostres gustos i necessitats.

Paloma Sánchez-Cano, Directora de Màrqueting, Formació i Desenvolupament Corporatiu en Daikin, destaca que “amb aquest espai virtual, Daikin dona resposta a l’incipient creixement de les experiències immersives com a mitjà per a mostrar productes al consumidor de manera que aquest pugui ser partícip de manera activa”.

Articles relacionats