Assemblea Socis ACTECIR 2023

Data: 21 març

ACTECIR, va celebrar dimarts passat 21 de març, la seva Assemblea anual de Socis 2023. L’esdeveniment va tenir lloc a l’Hotel Ayre Gran Via de Barcelona, i va comptar amb l’assistència dels seus socis i membres de la junta directiva ACTECIR, que van poder gaudir d’una agradable jornada.

Després d’una presentació de la situació i de les activitats de l’Associació, per part de Pedro García, President d’ACTECIR, Gaspar Martin, President Electe d’ACTECIR, Eduardo Dominguez, Tresorer d’ACTECIR i Juan Martínez, Secretari d’ACTECIR, es va realitzar un agradable sopar, on tots els assistents van poder intercanviar les seves opinions i gaudir d’un interessant moment de networking.

Volem donar les gràcies als nostres socis i sòcies per la seva assistència, va ser una agradable trobada on vàrem gaudir d’un sopar posterior. Un cop més gràcies a tots i totes fer continuar creixent amb nosaltres!!!

Articles relacionats

40 Aniversari ACTECIR

ACTECIR, l’associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, es complau anunciar la celebració d’un esdeveniment exclusiu, el seu

Llegir més »