BAXI sorprendrà als assistents de la C&R 2019

BAXI anima la fira C&R amb jugadors del BAXI Manresa, de l’BAXI Ferrol i freestylers de bàsquet.

Madrid, 21 de febrer de 2019 

 

  • Entre els esportistes participants es troben els capitans dels dos equips, Álvaro Muñoz i Patri Cabrera, i el campió mundial de freestyle.
  • BAXI reforça el seu compromís amb els valors de l’esport amb una proposta interactiva que sorprendrà a tots els assistents.

 

BAXI, especialista en la fabricació d’equips de climatització per a la llar, sorprendrà als assistents de Climatització i Refrigeració -C & R- 2019 amb un estand en què rebrà a diversos jugadors d’elit del BAXI Manresa i del BAXI Ferrol, equips als quals BAXI esponsoritza, així com diversos freestylers de bàsquet que oferiran una experiència interactiva única a tots els assistents.

Durant els dos primers dies de la fira -26 i 27 de febrer-, a partir de les 12 i fins aproximadament les 18 hores, l’espai de 750m² de BAXI en C & R comptarà amb la presència de jugadors de primer nivell de tots dos clubs. Álvaro Muñoz, capità del BAXI Manresa i Ryan Toolson, jugador el mateix equip, seran presents el 26 de febrer, mentre que l’endemà es donaran cita a l’estand la capitana de l’BAXI Ferrol, Patri Cabrera i dues de les seves companyes: Ana Calvo i Elin Gustavsson.

A més, es comptarà amb un speaker que donarà inici a l’espectacle amb diversos professionals internacionals del freestyle -Andy Nazon, Brice Coyère, Yann Tual i Andreas- entre els quals es troba el campió del món. Tots ells amenitzaran l’esdeveniment durant els tres primers dies -26, 27 i 28 de febrer, al mateix horari- per interactuar amb el públic i sorprendre amb les seves espectaculars coreografies en directe, els seus trucs d’estil lliure i els seus malabarismes amb les pilotes de bàsquet.

Amb aquesta iniciativa, a més d’oferir una proposta diferent i interactiva als assistents de la fira de referència internacional de la climatització a casa nostra, BAXI deixa patent el seu compromís a llarg termini amb l’esport, el patrocini dels equips BAXI Manresa i BAXI Ferrol , així com l’aposta decidida de la companyia pels valors que representa el bàsquet, mitjançant un espai dedicat als seus professionals.

 

 FES CLICK PER VEURE ELS HORARIS DELS SHOWS DE BÁSQUET

Articles relacionats

40 Aniversari ACTECIR

ACTECIR, l’associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, es complau anunciar la celebració d’un esdeveniment exclusiu, el seu

Llegir més »