Daikin llança la seva nova gamma de bombes de calor Multi-Scroll EWYT-B amb refrigerant R-32

Aquesta nova gamma de bombes de calor Bluevolution Aire-Aigua arriba amb un rang de potència de 74 a 610 kW en refrigeració i fins a 650 kW en potència calorífica

Madrid, 25 de maig de 2020.- Daikin, com a companyia líder en l’àmbit de la climatització, anuncia el llançament de la seva nova gamma de bombes de calor Bluevolution Aire-Aigua amb compressors Scroll EWYT-B, amb refrigerant pur R-32 en rang de potència de 74 a 610 kW en refrigeració i fins a 650 kW en potència calorífica.

Amb aquest llançament, Daikin reafirma el seu compromís amb el medi ambient a l’incorporar el refrigerant pur R-32 de baix impacte ambiental, així com apostant per mecanismes que garanteixen la màxima eficiència possible.

Així són les solucions EWYT-B amb refrigerant R-32

Aquesta nova gamma destaca per la incorporació de compressors scroll desenvolupats en exclusiva per optimitzar el treball i el rendiment amb el ja assenyalat refrigerant R-32. Així mateix, també compta amb una bateria de condensació de Cu / A l’amb tractament anticorrosiu Alucoat d’estàndard i evaporador de plaques. A més, s’incorpora el nou controlador Microtech 4 amb el qual s’aporten noves possibilitats en comunicació, control i gestió de la pròpia unitat, millorant de manera significativa les possibilitats d’ús i la seva eficiència.

La gamma de bombes de calor Multi-Scroll EWYT-B, disponible en dos nivells d’eficiència (silver i gold) i en tres nivells sonors (estàndard, baix i extra baix), produeix aigua calenta fins a 60 ° C. Els límits de funcionament d’aquestes màquines produint aigua calenta amplien notablement les possibilitats d’aplicació d’aquests equips. També, es poden combinar amb Alterma HT o FLEX per assolir els 60 ºC o més en moments puntuals en què pogués ser necessari.

Estan disponibles amb els opcionals de bomba + dipòsit d’inèrcia, compatibles amb l’opció de recuperació de calor parcial, una de les característiques més destacades d’aquestes noves bombes de calor. Al seu torn, Daikin ofereix la possibilitat d’incloure els opcionals de kit Inverter per les bombes, tant per ajustar el cabal d’aigua durant la posada en marxa i establir una velocitat mínima de la bomba quan els compressors estan apagats (estalvi en energia de bombeig ), com per treballar amb cabal variable a través d’un senyal extern proporcionada per un tercer.

Permeten recuperació de calor parcial amb control sobre la temperatura també fins a 60ºC. Aquest control fa que la producció de l’aigua calenta sigui independentment de les condicions exteriors o càrrega en la producció de fred, aconseguint la solució perfecta en aquelles instal·lacions amb demandes d’ACS al llarg de tot l’any.

S’amplia així la possibilitat de noves solucions completes de refrigeració, calefacció i aigua calenta sanitària amb bombes de calor en edificis residencials, hotelers, hospitalaris…

Descobreix més sobre la nova Multi-Scroll EWYT-B en aquest vídeo

Articles relacionats