Mitsubishi Electric col·labora amb Save the Children en la lluita contra el COVID 19

Mitsubishi Electric Spanish Branch segueix endavant amb el “Pla d’ajudes COVID 19”

Madrid, 18 de maig de 2020. Mitsubishi Electric Spanish Branch segueix endavant amb el “Pla d’ajudes COVID 19”, un pla d’acció específic que la signatura va posar en marxa a l’inici de la pandèmia i l’objectiu és contribuir a pal·liar les conseqüències del coronavirus en aquells escenaris on més es necessiti.

 

Concretament, Mitsubishi Electric ha realitzat la donació d’una sèrie d’equips de climatització a Save the Children que s’utilitzaran en els seus Centres de Recursos per a la Infància i l’Adolescència (cries) de Madrid i Sevilla.

 

L’aportació realitzada permetrà que des de Save the Children segueixin treballant per garantir una educació de qualitat en uns espais dignes i segurs a tots aquests nens el futur, si no s’intervé, es veurà fortament condicionat per la situació de pobresa i exclusió social en què viuen . La col·laboració s’ha dut a terme dins el marc de la Campanya que està desenvolupant en aquests moments la Fundació destinada a cobrir l’emergència sociosanitària ocasionada pel COVID 19 a favor dels nens i nenes en risc d’exclusió social, i que atén en les seves Centres de Recursos per a la Infància i l’Adolescència en els diferents territoris d’Espanya.

Mitsubishi Electric continuarà, en els propers mesos, sumant noves iniciatives en col·laboració amb diferents organitzacions i fundacions sense ànim de lucre, activacions dirigides fonamentalment a ajudar a cobrir les necessitats dels serveis d’emergències, hospitalaris i assistencials ocasionades la pandèmia.

La firma vol agrair, a més, a tots els col·lectius que estan en primera línia en la lluita contra la malaltia, així com recordar el compromís i responsabilitat de tota la societat per aconseguir sortir com més aviat millor d’aquesta situació.

 

Articles relacionats