Daikin presenta a Copenhaguen el nou VRV 5 mini amb refrigerant R32

Més de 500 socis empresarials de tot Europa es van reunir a Copenhaguen de el 5 a el 7 de febrer per a assistir la conferència sobre sistemes VRV de Daikin 2020.

Madrid 14 de febrer 2020.- Daikin, com a companyia líder en l’àmbit de la climatització, ha presentat les noves solucions Mini VRV 5 amb R32 a la conferència sobre els sistemes VRV de Daikin 2020. En el fòrum celebrat a Copenhaguen, es van destacar els avenços més importants duts a terme per reduir l’impacte mediambiental dels sistemes de climatització, en suport del seu objectiu d’aconseguir unes emissions neutres de CO2 per al 2050.

Sota el lema “En creant un futur sostenible junts”, la conferència va abastar un ampli ventall de productes i serveis que contribueixen a reduir les emissions CO2 i a evitar l’esgotament dels recursos naturals a través d’una sèrie de xerrades informatives, tallers i exhibicions. El moment clau d’aquest esdeveniment va ser la presentació de la innovació més recent de Daikin, la nova sèrie Mini VRV 5, amb un potencial d’escalfament atmosfèric (PCA) una tercera part inferior a el de la sèrie anterior, gràcies a la utilització de l’R32 com refrigerant de el futur.

La nova sèrie Mini VRV 5 amb R32

La missió de Daikin sempre ha estat reduir l’impacte mediambiental que produeix l’ús de l’energia en el sector de la climatització, desenvolupant productes i refrigerants amb una alta eficiència estacional en bombes de calor.

Amb un PCA de tan sols 675 i un 10% menys de càrrega de refrigerant, el potencial d’escalfament atmosfèric de el nou VRV 5 és inferior a una tercera part del de l’alternativa més comuns com el refrigerant R-410A, a el mateix temps que ofereix una major eficiència.

A més, gràcies a les seves dimensions compactes (870 x 1.100 x 460 mm), amb un sol ventilador, és fàcil de transportar i versàtil en qualsevol aplicació. El nou disseny de ventilador aconsegueix una reducció de les emissions sonores fins als 39 dBA i una pressió disponible de 45 Pa, el que permet major flexibilitat en la ubicació de la unitat.

Les noves unitats interiors de R32 tenen integrat de sèrie un detector de fuites que, juntament amb la senyalització visual i acústica de 65 dBA compleix amb la normativa vigent per a refrigerants A2L. Un tot inclòs que facilita seguir amb la filosofia de VRV de “Instal·lar i llest.

Com sempre, és combinable amb unitats de casset Round Flow i de casset integrat, així com amb diverses unitats de conductes i murals. A més, també es poden integrar cortines d’aire i unitats de tractament d’aire.

La nova sèrie VRV 5 ja compleix totalment amb els requisits de Disseny Ecològic Europeu sota Lot 21, Tier 2 i ofereix altes eficiències estacionals en la vida real.

El camí cap a l’economia circular

Un altre dels moments clau desenvolupats en la conferència sobre sistemes VRV va ser la presentació de L∞P by Daikin, una iniciativa que proporciona un marc de solucions per avançar cap a una economia circular que Daikin ja ha adoptat i continua implementant. L’àmbit d’aquestes activitats inclou la facilitat de reciclatge de la majoria dels materials de les unitats Daikin, així com l’ús en la nostra cadena de producció de refrigerant regenerat que compta amb les mateixes garanties que la verge però consumint menys recursos i originant menys deixalles . Aquesta nova iniciativa fa més sostenible el negoci de la climatització adaptant-se a la legislació actual i futura.

Copenhaguen va ser elegida seu de la cimera, pel seu paper de “Capital Verda Europea” el 2014 i la seva dedicació a la sostenibilitat. Un divers programa d’esdeveniments culturals va completar la conferència sobre sistemes VRV de 2020.

Articles relacionats