Bosch apropa el Software Air Select als seus professionals

L’àrea Comercial i Industrial de Bosch Termotècnia ha creat deu vídeos tutorials per guiar l’usuari automatitzar projectes de sistemes d’aire condicionat i VVRF

Madrid, 6 de febrer de 2020. En resposta a les necessitats dels enginyers, consultors i instal·ladors, l’àrea Comercial i Industrial de Bosch Termotecnia, divisió pertanyent a el Grupo Bosch, ha desenvolupat per a la seva gamma d’aire condicionat i VRF el Software de selecció Air Select, una eina avançada d’automatització de projectes.

Aquesta eina, que pot trobar-se en diferents idiomes, permet definir una selecció ràpida i segura d’un complet sistema de climatització Bosch. I, per facilitar el seu ús, la marca ha realitzat una sèrie de deu vídeos tutorials que guiaran l’usuari pas a pas en les diferents funcionalitats de l’eina, des de l’inici de sessió i creació d’el projecte, fins a la configuració d’informes i l’exportació de l’ sistema en format AutoCAD.

Aquests vídeos estan disponibles de forma online i es poden visualitzar des del canal de YouTube de Bosch Comercial i Industrial Espanya. Amb aquests vídeos tutorials la marca vol mostrar els avantatges i el senzill funcionament de l’eina. Gràcies a el programari Air Select, els professionals podran optimitzar el seu sistema de climatització i obtenir un informe de càlcul d’una forma pràctica i simple.

D’aquesta manera, Bosch continua apostant per la formació dels seus professionals amb l’objectiu demantener el més alt nivell de satisfacció de l’usuari.

Llistat de tutorials sobre el Programari Air Select:

  1. Iniciar sessió i crear projecte
  2. Com obrir un projecte existent
  3. Com crear un sistema con AHU
  4. Com crear un sistema de dos tubs
  5. Com crear un sistema de tres tubs
  6. Com descarregar un projecte
  7. Com obtenir DXF per AutoCAD
  8. Com obtenir l’informe
  9. Com crear un sistema Mono-SPlit
  10. Com afegir controls y accesoris

Software Air Select: http://www.bosch-airselect.com

Folleto Air Select: Bosch Air Select.pdf

Articles relacionats