Mitsubishi Electric, compromesa amb el foment professional entre els més joves

Cedeix a Tecnun equips de treball per a la formació dels futurs enginyers

Madrid, 5 de gener de 2020

Tecnun, l’Escola d’Enginyers de la Universitat de Navarra en Sant Sebastià i Mitsubishi Electric van protagonitzar ahir l’acte d’inauguració de l’Aula Mitsubishi al campus de Sant Sebastià d’Ibaeta, en els laboratoris d’Enginyeria Tèrmica i Fluids de Tecnun.

Amb la inauguració d’aquest Aula, tant Tecnun com Mitsubishi Electtricdesean establir “una col·laboració en l’àmbit de la investigació i la docència en favor de el desenvolupament i la capacitació dels estudiants de l’Escola d’Enginyers, orientat a una millor preparació per al seu exercici professional “.

Concretament, Mitsubishi Electric ha cedit a l’Escola d’Enginyers diferents equips de treball per a la formació dels futurs enginyers. I Tecnun comptarà amb un laboratori dedicat a la Tecnologia d’Aire Condicionat amb la imatge corporativa de Mitsubishi com a patrocinador.

Les dues parts van posar de manifest durant l’acte que estan “fermament convençuts que la relació Universitat-Empresa ha de ser en el futur cada vegada més intensa i profunda i que aquesta relació redundarà en una empresa més competitiva i en una Universitat més en sintonia amb les necessitats de el món empresarial “.

En la presentació de l’Aula van estar presents el director de Relacions Exteriors de l’Escola, Javier Ganuza, i el director de Tecnun, Raúl Antón, qui va posar de manifest que “la contribució de Mitsubishi Electric perquè Tecnun estableixi aquest laboratori d’investigació sota el seu patrocini permetrà als nostres estudiants aprendre millor sobre la tecnologia d’aire condicionat utilitzant equips industrials reals mentre es familiaritzen amb la seva empresa “.

Per part de Mitsubishi Electric, van assistir el Pedro Ruiz, director general de la Divisió Aire Acondicionat, i el President de la sucursal d’Espanya i Portugal, Masami Kusano, qui ha incidit que “Mitsubishi Electric sempre vol canviar i millorar per contribuir a la societat i crec que Tecnun, amb els seus conceptes d’ensenyament, investigació i servei a la societat, coincideix amb la nostra declaració corporativa. Kusano va concloure el seu discurs adreçant-se als joves estudiants que van estar presents a la inauguració. “No deixeu de lluitar pels vostres somnis, mai perdeu l’esperança i el desig d’aprendre perquè això us portarà a ser millors persones”.

 

Articles relacionats