“DIGUES SÍ a l’R32” de Mitsubishi Electric

Marron es suma a la campanya

  • El conegut col·laborador d’El Hormiguero d’Antena 3 TV participa a la iniciativa de la firma líder de l’aire condicionat, incidint en els beneficis i qualitats de l’aire condicionat amb R32.
  • Eficiència energètica i respecte al medi ambient, objectius principals de Mitsubishi Electric.

Madrid, 4 de juliol de 2019. L’empresa líder del sector de l’aire condicionat i la climatització, Mitsubishi Electric Europe BV Sucursal a Espanya, ha posat en marxa una nova activació dins de la Campanya “Vaig donar Sí al R32”, amb la qual entitat vol donar a conèixer tots els avantatges i beneficis dels equips d’aire condicionat amb aquest gas refrigerant, posant a disposició dels seus clients, distribuïdors, instal·ladors i consumidors la informació més completa i detallada referent a aquesta legislació i a la instal·lació i utilització residencial i comercial d’equips d’aire condicionat amb R32.

La campanya, que va arrencar al febrer i s’ha pogut veure en punts de venda i mitjans de comunicació, ja va comptar amb la col·laboració de l’ex seleccionador Vicente del Bosque, que va participar en la inauguració de l’estand de la firma a la fira de la Climatització, on presentava tota la gamma R32, sumant-se i compartint així els valors de l’entitat, intrínsecs en el seu ADN: estar a l’avantguarda en tecnologia, innovació, eficiència i respecte al medi ambient.

Ara, dóna un gir de rosca en RRSS amb la col·laboració de Marron, conegut pel seu treball a El hormiguero, amb el qual busca aprofitar el començament de l’estiu per incentivar el consum d’equips amb aquest refrigerant, més respectuós amb el medi ambient i considerat com una opció moderna enfront d’altres alternatives, sent l’elecció amb R32 més eficient, ecològica i estalviadora.

D’aquesta manera, l’entitat buscar apropar els avantatges d’aire condicionat amb R32 mitjançant un toc desenfadat i d’humor, més cridaner, a aquesta campanya, sense deixar d’incidir en les principals qualitats dels aires condicionats amb R32.

Aquesta nova etapa del “Vaig donar Sí al R 32” ja es pot veure en totes les RRSS: Facebook, Twitter, Linkedin, You Tube i Instagram.

 

 

 

 

El refrigerant R32, utilitzat en la instal·lació dels equips d’aire condicionat, sorgeix com a resposta a la necessitat de reduir les emissions de gasos fluorats a l’atmosfera amb un alt nivell de Potencial d’Escalfament Global, una mesura regulada per la Unió Europea a través del seu reglament F-Gas, amb la qual pretén disminuir al màxim l’impacte ambiental. En altres paraules, menor contaminació.

La firma japonesa, sota la seva responsabilitat constant per la protecció del medi ambient i sota el seu compromís per la sostenibilitat i l’estalvi energètic, no només aposta per equips cada vegada més eficients, sinó que és conscient de la seva funció com a valedora i representant en el seu sector , sent coneixedora que només és possible dur a terme aquests objectius mitjançant un model energètic sostenible i eficient.

 

 

Més informació a través del mail  aire.acondicionado@sp.mee.com

Articles relacionats

40 Aniversari ACTECIR

ACTECIR, l’associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, es complau anunciar la celebració d’un esdeveniment exclusiu, el seu

Llegir més »