Eurofred presenta el seu nou catàleg de Solucions industrials 2019

Últimes novetats i tota la seva oferta de calefacció i climatització industrial, adaptada a la nova Directiva ErP 2018-2020

Barcelona 30 de gener de 2019

Eurofred ha presentat el seu Catàleg de Solucions Industrials 2019 que inclou les últimes novetats i tota la seva oferta de calefacció i climatització industrial, adaptada a la nova Directiva ErP 2018-2020.

NOVETATS

El catàleg recull les últimes novetats de Fujitsu, General, Aquatermic, Daitsu, Clint, Oxigenia, Zonair3d i MONTAIR. Entre elles, i en el capítol de refredadores d’aigua inverter de Daitsu, destaca l’ampliació de la gamma de minichillers i modulars inverter, amb kit hidrónico incorporat. També s’ha ampliat la família de Refredadores d’aigua Clint, amb la nova sèrie CRA / IK de 6 a 36 kW amb pressió disponible per instal·lació interior conduïda.

Per la seva banda, la família de Fancoils de Daitsu afegeix nous models de conductes, cassets i sòl-sostre. Així mateix, destaquen com a novetat els models a 4 tubs i noves configuracions TS i FLEX per a un control BMS totalment obert.

Per la seva banda, la gamma de conductes de gran capacitat de Daitsu ofereix dues potències noves disponibles (30 i 40 kW). També d’Daitsu, destaquen els nous equips compactes horitzontals inverter amb ventiladors EC plug fan d’alta pressió.

El nou catàleg inclou importants novetats en equips per a la qualitat ambiental. Solucions per al tractament i purificació de l’aire en espais interiors amb tecnologies punteres i avantguardistes.

Sobre els Sistemes VRF, destaca la nova sèrie Airstage JIIIL de Fujitsu, amb equips de mida compacte que ofereixen la màxima potència i minimitzen la càrrega de refrigerant. A més, trobaràs la gamma de sistemes d’aerotèrmia amb els últims desenvolupaments en Bombes de calor Aquatermic, que permeten satisfer les necessitats més exigents de climatització, refrigeració i aigua calenta sanitària.

MÀXIMA EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

L’oferta de Eurofred destaca pel compliment de la nova directiva Directiva ErP 2018-2020, que promou l’eficiència energètica i l’ús d’energies renovables i respectuoses amb el medi ambient, a partir de tres objectius. El primer, reduir en un 20% els gasos d’efecte hivernacle; el segon, obtenir com a mínim un 20% de l’energia a partir de fonts renovables; i el tercer augmentar en un 20% l’eficiència energètica dels sistemes.

SOBRE EUROFRED

Eurofred és un líder destacat en la distribució de marques com Fujitsu, General, Daitsu, Aquatermic, Clint, ISA, Technoblock i Giorik, entre d’altres. Equipaments per a diferents sectors (climatització domèstica, comercial i industrial, calefacció i Horeca) que destaquen per la seva alta eficiència energètica en un model que contempla el canal professional i el consumidor final, als que ofereix la màxima excel·lència en productes i serveis.

Articles relacionats