KEYTER INTARCON: Nota de premsa C&R 2019

Mostra les seves últimes novetats de producte per 2019 al Pavelló 8, estand 8C01-8C03.

Lucena (Córdoba), 30 de Gener de 2019

El grup KEYTER INTARCON presenta durant els dies 26 de febrer a 1 de març el Saló Internacional de la Climatització i la Refrigeració a Madrid mostrant les seves últimes novetats de producte per 2019 al Pavelló 8, estand 8C01-8C03.

Des KEYTER, especialistes en Climatització Industrial, es fa una aposta cada vegada més forta per l’eficiència energètica convertint-se en líder com a proveïdor de solucions sostenibles adaptades als requeriments i necessitats de cada instal·lació.

KEYTER presenta la seva gamma de Rooftops Persea ECO amb refrigerant R-513A HFO de baix GWP = 573. S’exposa el model KCR3080 equipat amb compressors scroll, ventiladors EC, recuperació activa i un nou sistema de bateria de preescalfament per aprofitar la calor residual de sistemes de refrigeració. Cal destacar que el refrigerant R-513A és una alternativa molt adequada per a equips aire-aire ja que és totalment segur de categoria A1 NO inflamable. Addicionalment es presenta la gamma de Rooftops VRF INVERTER equipats amb compressors Inverter i ventiladors EC permetent aconseguir el màxim estalvi energètic.

En la gamma de Refredadores KEYTER presenta els equips Modulars NEMESIS que permeten multiplicar la flexibilitat mitjançant la unió de diferents mòduls gestionats pel mateix control electrònic permetent configurar una potència frigorífica de fins a 1 MW. En C & R19 podran trobar un mòdul de refrigeradora KWS1240 que proporciona 200kW i integra compressors scroll DSH permetent treballar amb diferents refrigerants com el R454B de baix GWP = 466, R452B de baix GWP = 676, o refrigerant R410A. Aquesta plataforma multi-refrigerant és una solució ideal per al retrofit d’equips de R-410A ja que els nostres equips poden anar configurats amb components vàlids per a tots dos refrigerants. Destaca la compacitat de l’equip i l’accessibilitat a través d’un nou quadre elèctric abatible.

Per a entorns industrials o climatització amb alta demanda frigorífica presentem la gamma de Refredadores PANGEA amb compressor de cargol amb refrigerant R1234ze (GWP = 1). Aquesta gamma permet igualment configuracions multigas amb R513A, R450A i R134a. El model a presentat és el KWT2075 de 300kW que integra evaporador multitubular de molt alta eficiència, vàlvula d’expansió electrònica, ventiladors EC, Axitop i bateries de microcanal tot alumini per minimitzar la càrrega de gas. Integra control electrònic programable AQUAMATIX (Climatix de Siemens) específicament desenvolupat per a la gestió de refredadores de cargol fins a 3 circuits. La gamma PANGEA permet configurar cinc versions d’eficiència i integra compressors de cargol Inverter per aconseguir la màxima eficiència.

KEYTER exposa un equip compacte IT & POWER KCV-C de 30kW per refredament en aplicacions d’IT i electrònica de potència per a instal·lació mural en contenidors, sales tècniques, etc. Aquests equips estan disponibles tant en R410A com amb refrigerant R513A / R134a per a altes temperatures. Incorpora ventiladors EC, vàlvula d’expansió electrònica i la possibilitat de freecooling d’aire de tres comportes directe. A més permeten deshumectació de l’aire mitjançant resistències elèctriques per aconseguir controlar la humitat i optimitzar el tractament de l’aire.

Intarcon presenta en aquesta edició el seu catàleg de refredadores de propà (R290) a cabal variable per a refrigeració comercial i industrial, disponibles en dues construccions – intarCUBE i intarWatt – que proporcionen una potència d’entre 10 i 470 kW segons model. Equipades de sèrie amb compressors scroll invertir o semihermètics Frascold i grup hidràulic incorporat. Dins de les solucions en propà, es troben també els equips hidrónicos, combinació de refrigeradora Sigilus i aeroenfriador amb un rang de potències entre 2 i 15 kW per a petites i mitjanes cambres frigorífiques.

Dins de les solucions que es presentaran en CO2, el públic assistent a C&R trobarà un rack de compressors de CO2 en règim transcrítico en simple o doble aspiració equipat amb ejectors modulants electrònics de Carel que proporcionen major eficiència energètica al sistema, amb un rang de potència entre 20 i 300 kW, així com els evaporadors per CO2 amb una pressió de disseny de 30 bar.

Per refrigeració industrial Intarcon proposa al seu torn solucions de baix PCA, com són les refredadores intarWatt de condensació en V de R152 amb compressors semihermétics Frascold per a una producció frigorífica de fins a 350 kW, i els equips compactes industrials superblock per a càmeres frigorífiques de mitjà i gran grandària per a rangs de treball en baixa, mitja i alta temperatura.

El sistema intarloopde condensació indirecta en bucle d’aigua, es presenta com la solució integral per a la refrigeració comercial a supermercats, disponible a R134a i R449A per a una potència d’entre 0,5-5,5 kW. Finalment, per a petites cambres frigorífiques, Intarcon proposa pel monoblock R290, i l’equip de porta que inclou de manera opcional, una cortina d’aire integrada en l’equip que minimitza les pèrdues tèrmiques.

El grup KEYTER INTARCON compta amb tres productes entre els seleccionats per la Galeria de la Innovació. Entre l’àmplia varietat de propostes que reuneix la Galeria, es troben productes innovadors i tecnològics com l’equip compacte de tractament de la humitat de l’aire mitjançant un procés químic, GALISTEA, que elimina el procés frigorífic així com l’ús de refrigerants i disminueix quantiosament el consum elèctric, el sistema de supervisió i control KICONEX i la refredadora d’R290 intarCUBE a cabal variable.

A més alguns dels nostres experts participaran en diferents ponències especialitzades al llarg de tots els dies de durada de l’esdeveniment.

Productes i tecnologies que permeten reduir la despesa energètica, millorar l’eficiència i l’optimització de les instal·lacions de tèrmiques; l’ús de nous refrigerants, així com eines de control que permeten un millor funcionament i rendiment dels equips.

En definitiva, el saló de Climatització i Refrigeració 2019 promet ser un magnífic aparador dels últims desenvolupaments i tecnologies del sector, i serà una cita imprescindible per al professional de refrigeració i climatització.

Articles relacionats