BAXI presenta a la fira C&R la Casa de Consum Gairebé Nul amb un sistema integral de climatització

BAXI tornarà a participar com a expositor en l’edició d’enguany de la fira de Climatització i Refrigeració que se celebrarà a Madrid

Madrid 4 de febrer de 2019

BAXI, especialista en la fabricació d’equips de climatització per a la llar, serà present un cop més com a expositor en Climatització i Refrigeració -C & R- 2019, la fira de referència internacional dels sectors d’aire condicionat, calefacció, ventilació, fred industrial i comercial a casa nostra que es durà a terme a Madrid entre els dies 26 de febrer i 1 de març amb un estand de 750m2 al Pavelló 6 (estands 6A02 i 6C01).

Durant aquests dies es mostrarà l’àmplia oferta de la marca en sistemes integrals de climatització d’última generació altament eficients i connectats, destacant la Casa de Consum Gairebé Nul.

Aquest projecte presenta un sistema integral de climatització de què poden disposar els habitatges per generar el mínim impacte mediambiental i que està basat en aerotermia, terra radiant, fancoils, solar tèrmica i fotovoltaica i regulació. A més, un altre avantatge d’aquest sistema és que pot estar connectat via wifi per a major confort i comoditat de l’usuari.

A més, BAXI aprofitarà la seva presència a C & R per donar a conèixer al mercat els principals llançaments de producte per a aquest any, entre els quals es troben la nova gamma de bombes de calor de gran potència o els seus sistemes integrals amb energia solar fotovoltaica. També es mostraran els diferents serveis i avançades eines que la marca posa a disposició dels professionals per ajudar-los en la planificació dels seus projectes més sostenibles i eficients.

Segons Jordi Mestres, CEO de BAXI, “el futur de la nova construcció i rehabilitació passa pels Edificis de Consum Gairebé Nul per complir amb els objectius que marca la Directiva europea d’eficiència energètica en edificis (EPBD) per al 2020. Des BAXI portem molt temps treballant per crear sistemes punters que s’adeqüin a la nova normativa i aquest sistema integral de climatització compta amb totes les novetats disponibles en el sector “.

Apostem per la innovació

El futur de la climatització també està marcat per l’eficiència i l’ús de les energies renovables. Per això, en BAXI ha un fort compromís amb la innovació, la recerca de la màxima eficiència i el desenvolupament de tecnologies basades en energies “netes”.

Articles relacionats