Fujitsu impulsa la seva Gamma de Conductes per oferir un major rendiment i menor consum energètic

Inverter i-PAM y V-PAM y junto a los ventiladores DC, esta gama consigue posicionarse por encima de otros sistemas, además de conseguir diseños compactos y silenciosos.

Així mateix, ofereix una millor accessibilitat a totes les funcions i compta amb una mida més reduïda.

La gamma de Conductes de Fujitsu comercialitzats per Eurofred s’adapta a qualsevol necessitat. Gràcies a la seva tecnologia exclusiva Inverter i-PAM i V-PAM i als ventiladors DC aconsegueix un rendiment molt superior a altres sistemes inverter i un menor consum energètic. Destaca també pels seus dissenys estilitzats, dimensions compactes i reduïdes i per unes unitats interiors encara més silencioses, que proporcionen un elevat nivell de confort.

A més de màxima eficiència energètica, els Conductes de Fujitsu ofereixen un ampli rang de pressions que mantenen el mateix cabal, assegurant el màxim rendiment i un mínim nivell sonor. Ofereixen també millor accessibilitat a totes les funcions, que abans es realitzaven a través de la placa electrònica i ara des del propi comandament.

Aquests equips es distingeixen per la seva reduïda grandària, excel·lent rendiment a baixa temperatura, un nou kit difusor d’aire automàtic, l’aportació d’aire exterior i la possibilitat de connectar una resistència elèctrica externa per a suport en mode calefacció.

Serie LA

El Conducte Inverter Mini LA facilita l’accés a totes les funcions. Diverses de les funcions que fins ara es realitzaven a través de la placa electrònica de la unitat, com la regulació de pressió estàtica, es poden realitzar d’una manera més còmoda des del propi comandament. A més gràcies al seu disseny mini, l’espai d’instal·lació es redueix.

La sèrie s’ofereix en tres configuracions de 4.100 a 6.000 watts i destaca pel reduït espai d’instal·lació, gràcies a un disseny compacte que redueix l’espai d’instal·lació es redueix fins als 600 mm de profunditat i 223 mm d’alçada.

El seu manteniment és molt senzill gràcies a una bomba de condensat fàcilment desmuntable, el senzill accés a la caixa de connexions elèctrica i la possibilitat de revisar a partir de l’historial d’errors.

La sèrie inclou funcions com Energy Save, Canvi Automàtic Fred/Calor, Ajust Automàtic del Cabal d’Aire, Reinici automàtic, Desconnexió automátic, Programació horària Combinada ON-OFF i Programació Setmanal Automàtica.

Serie LL

Mai un equip de conductes tan potent ha estat tan fàcil d’instal·lar. Els sistemes de la Sèrie LL d’impulsió directa ofereixen tres nivells de potència, de 3.500 a 6.000 watts. Destaquen per unes reduïdes dimensions -només 198 mm d’altura- que faciliten la seva col·locació en espais reduïts i inclouen la bomba de drenatge de sèrie.

Compten amb un gran rang de pressió estàtica disponible i gràcies al motor DC es pot regular pel comandament la pressió disponible des de 0 fins 90 Pa amb 10 nivells de selecció). Inclouen reixeta llisa de difusió i adreçament d’aire, el que proporciona confort dins de l’estada. A més, les lames es poden adreçar a baix obtenint una climatització més ràpida i efectiva en mode calefacció.

Gràcies al control dels paràmetres de temperatura del termòstat, la sèrie LL ofereix un considerable estalvi d’energia i compta amb un deshumidificador que permet reduir la humitat ambiental sense variacions en la temperatura. Disposa també de Funció test, que revisa el funcionament de l’equip i emet un senyal d’error quan la unitat necessita una revisió.

Gràcies a la funció Control Zone es poden controlar fins a 16 unitats diferents amb un únic comandament i el sistema d’arrencada en calent fa que el ventilador s’activi fins que l’intercanviador hagi arribat a la temperatura seleccionada. Depenent de la temperatura ambiental i la seleccionada, la unitat modifica automàticament el mode de funcionament de fred o calor. En paral·lel, un microprocessador ajusta automàticament el cabal d’aire segons les variacions de temperatura. En cas d’interrupció del subministrament elèctric, l’equip s’inicia automàticament un cop reestablert.

Serie LM – Media presió

Les Conductes Inverter de Mitja Pressió LM permeten treballar amb un ampli rang de pressions mantenint el mateix nivell de cabal d’aire mitjançant una simple regulació des del comandament. A més la manera Super Quiet permet treballar el ventilador a un nivell sonor de 25dB.

Disponibles en quatre configuracions, de 8.000 a 13.300 watts, els equips d’aquesta sèrie permeten la connexió d’un ventilador exterior a la placa electrònica i compten amb un temporitzador setmanal amb Retrocés, podent ajustar la temperatura dues vegades al dia durant cada dia de la setmana .

Les exclusives tecnologies i-PAM i V-PAM dels models de Fujitsu, el compressor DC scroll i el ventilador DC, permeten obtenir rendiments molt superiors a altres sistemes Inverter amb un menor consum energètic.

Les unitats permeten treballar amb un ampli rang de pressions mantenint el mateix nivell de cabal d’aire mitjançant una simple regulació des del comandament, el que permet adaptar les unitats a qualsevol xarxa de conductes mantenint el màxim rendiment i el mínim nivell sonor.

Els equips s’instal·len fàcilment i es configuren des del comandament i inclou la manera “High Ceiling Setting” especial per a sostres alts que millora la difusió de calor. Com la sèrie anterior ofereixen un important estalvi energètic, disposen de deshumidificador, control zone, arrencada en calent, canvi automàtic fred / calor, ajust automàtic de cabal d’aire, reinici automàtic, funció test i programació setmanal. Inclouen també la funció Pump Down, que permet recollir el refrigerant de la instal·lació activant un switch de la placa electrònica. Així mateix, permeten la connexió d’un ventilador exterior a la placa electrònica i connectar un conducte a l’equip per condicionar la sala contigua o per redistribuir l’aire d’impulsió.

Serie LB – Media presión

Disponible en vuit configuracions, de 4.100 a 16.000 watts, la sèrie LB de Mitja Pressió s’ajusta a les necessitats de cada instal·lació. Detecta el flux d’aire requerit i ajusta el volum necessari automàticament gràcies a la seva innovadora funció. La seva profunditat unificada en tota la gamma, permet la selecció de la capacitat requerida, independentment de l’espai disponible. Amb una millora del disseny que facilita el manteniment de l’equip.

La sèrie està indicada per a aplicacions amb una pressió estàtica necessària de 30 Pa a 200 Pa, el que ofereix màxima flexibilitat en la seva instal·lació. Inclou bomba de condensats amb una alçada màxima d’elevació 850 mm. A més, gràcies a la profunditat unificada en tota la gamma (700mm), permet la selecció de la capacitat, independentment de l’espai disponible.

Combinant l’intercanviador de calor en forma de V, el compensador de flux d’aire i un ventilador DC permeten obtenir un alt nivell d’eficiència a baix nivell sonor amb un disseny compacte i estilitzat.

La sèrie destaca per la facilitat de manteniment. La bomba de drenatge es desmunta fàcilment i l’accés a la caixa de connexions elèctrica és molt senzill. A més, el codi d’error es pot comprovar amb més detall a partir d’un historial d’errors. Disposa de funcions com Energy Save, Fixació del Rang de Temperatura Rtorno Automàtic de Temperatura, Canvi Automàtic Fred / Calor, Ajust Automàtic del Cabal d’Aire, Reinici automàtic, Conducte d’Aire Fresc, Conducte d’Aire d’impulsió, Desconnexió Automàtica Sleep o Programació Setmanal automàtica.

Acerca de Eurofred

Eurofred és un líder destacat en la distribució de marques com Fujitsu, General, Daitsu, Aquatermic, Clint, ISA, Technoblock i Giorik, entre d’altres. Equipaments per a diferents sectors (climatització domèstica, comercial i industrial, calefacció i Horeca) que destaquen per la seva alta eficiència energètica en un model que contempla el canal professional i el consumidor final, als que ofereix la màxima excel·lència en productes i serveis.

 

Articles relacionats