AUX celebra a Barcelona la seva primera convenció Europea

La ciutat de Barcelona ha estat l’escollida pel gran fabricant d’aire condicionat AUX com a seu per celebrar la seva primera convenció europea

És la primera vegada en la història que AUX celebra una convenció de distribuïdors fora de les seves zones de producció. La qual cosa diu molt de la seva nova tendència d’exportació.

A aquest esdeveniment van assistir els distribuïdors més importants d’aquesta marca a nivell europeu, sent Salvador Escoda el representant per a la península ibèrica. Van assistir també a l’esmentat esdeveniment els representants de la marca de països com Rússia, Itàlia, França, Bulgària, etc.

Aux es consolida a Europa com el tercer fabricant mundial d’aires condicionats, partint de la posició sisena només un parell d’anys enrere. Aquesta forta pujada (el creixement en exportació més fort a nivell mundial) es deu principalment a una forta inversió per part de grup en R + D.

Grup AUX és una empresa amb presència mundial, orientada a satisfer les necessitats dels seus clients. Fundada a la Xina fa més de 24 anys, amb 5 plantes de producció ubicades a Ningbo, Nanchang, Shenzhen, Xangai i Tianjin, i amb un staff de més de 20,000 empleats,
Des del seu origen, Grup AUX ha experimentat una enorme prosperitat i arribat extraordinàries metes. Això es deu a la qualitat del seu recurs humà i la pràctica de valors com l’honestedat i la confiança.

Articles relacionats