Gran èxit del Sopar d’ACTECIR

El passat dijous 30 de maig, ACTECIR organitzà la tradicional trobada amb tota la gent del sector del clima, trobada que es celebra cada 2 anys.

Accés a les fotografies de l’event

L´acte tingué lloc a l´HOTEL GATES de Barcelona, i va aplegar a més de 150 persones del sector, entre prescriptors, enginyeries, instal.ladors, docents, fabricants d´equips i associacions afins del sector. La trobada portava el lema ENERGIA i TECNOLOGIA EFICIENTS.

L´acte tingué dos parts diferenciades, una lúdica a una sala de l´hotel, i el sopar-cocktail a la terrassa de l´hotel, lloc emblemàtic amb unes impressionants vistes de Barcelona ciutat, on en un ambient familiar i distès s´aprofità per fer relacions socials i networking.

La part inicial constava d´una sessió a càrrec de DALE CARNEGIE, de la mà del seu CEO a Espanya, en Jaume Lladó. La temàtica era sobre intel.ligència emocional i com aquesta afecta directament a les relacions socials humanes, aspectes molt a tindre en compte tant en relacions professionals com personals. Fou una sessió molt amena i participativa de tothom.

Dintre aquesta sessió, el President d´ACTECIR, Manel Mayoral va fer un breu discurs de benvinguda i agraïments a tots els assistents, parlà sobre els orígens d´ACTECIR, i de quina és l´actual situació de l´associació, així de com han de ser les línies actuals i futures de treball.

Durant aquesta part, es va retre homenatge a la trajectòria professional de 3 persones, ja jubilades, i que han estat tot un referent al sector. Aquestes van ser PERE CUSCÓ, JOSEP ISERN i PERE ESQUERRA. Els guardons varen ser lliurats pels 3 patrocinadors principals al sopar, de la mà de Héctor Noguera (Solutions Manager de BAXI), Josep Jambert (Director Divisió Industrial de EUROFRED) i Mònica Morte (Directora General de SERVOCLIMA). Com a cloenda es va retre reconeixement a tots els ex-Presidents d´ACTECIR.

Durant el sopar-cocktail posterior, celebrat a la terrassa de l´hotel, i dintre de l´ambient distès existent, es va fer la celebració del 35è aniversari d´ACTECIR, en forma de pastís commemoratiu amb la corresponent copa de capa pel brindis.

Articles relacionats