JORNADA TÈCNICA: Sistemes District Heating & Cooling

Organitzat per Ashrae amb la col·laboració de Danfoss

Ens alegra informar-te que la Jornada Tècnica ajornada el passat mes de març sobre els “Sistemes District Heating & Cooling” tindrà lloc en streaming el proper 11 de setembre a partir de les 9.30h.


A la jornada participaran destacats professionals de sector.

  • Javier Sigüenza – Secretari General de ADHAC, exposarà la situació actual i futura dels sistemes DH&C a Espanya i oferirà dades comparatives amb altres països europeus.
  • Rafael Ramos – Business Developer Manager de Danfoss ens parlarà dels principals components d’un Sistema DH&C.
  • Teo López – Director General de Apricot Ingeniería, oferirà la visió dels projectes DH&C des del punt de vista de l’enginyer – consultor.
  • José Luis Alfranca – Director Tècnic de Dragados, presentarà, com a projecte singular, el DH&C de les terminals T4 i T4S i la seva connexió amb altres edificis de l’Aeroport Adolfo Suárez de Madrid.
  • Empresas fabricants IMI, Viessmann y Wilo – Mostraran la tecnologia actual i futura requerida.
  • Lars Gullev –CEO de l’empresa danesa VEKS i responsable de la “mega planta” de CopenHill, exposarà el projecte que proporciona electricitat a 30.000 habitatges i calefacció a altres 72.000.

Els sistemes de DH&C (Calefacció de Districte) destaquen pel seu alt rendiment tèrmic, comparat amb els sistemes convencionals i amb l’aprofitament d’altres energies (geotèrmica, biomassa, biogàs, conversió de residus, utilització de la calor residual de plantes industrials), a més de contribuir a la reducció d’emissions contaminants.

A Espanya, aquests sistemes, tant per a calefacció com per refrigeració, s’estan implementant cada dia més pels nombrosos beneficis que comporta.

La Jornada Tècnica tindrà lloc a STREAMING en horari de 9.30h a 13.30h.

Més informació

Articles relacionats