KEYTER presenta AirSanit, Unidad de Tractament del Aire i Purificació

Combina diverses tecnologies efectives en un únic sistema per reduïr i eliminar virus

AirSanit va un pas més enllà de les tecnologies existents en el mercat. Equipat amb un sistema de prefiltres i filtres HEPA13 o 14 ofereix doble efecte germicida mitjançant UVGI i Detox System, aquest últim desenvolupat exclusivament per KEYTER. Tots dos sistemes dissenyats acuradament per garantir el màxim grau de desinfecció de l’aire i inactivació de microorganismes, virus o bacteris com E. coli, TBC, SARS, Legionella …, permetent que les operacions de manteniment tant dels filtres HEPA com dels llums UVGI es puguin dur a terme amb total seguretat minimitzant per complet els riscos de contagi en l’operació.

Disponible en versió Mobile amb rodes, plug & play o en versió PRO, per a instal·lació amb conductes d’aire.

AirSanit inclou potent interfície d’usuari que proporciona informació rellevant sobre la qualitat d’aire interior mostrant contingut de CO2, VOC, PM2,5 i PM10. És programable i permet monitorització remota basada en Cloud (IOT).

AirSanit aconsegueix disminuir i eliminar de forma dràstica el risc de contagis per reducció de la càrrega viral en aire ambient, creant espais més segurs per a la salut de treballadors i usuaris.

Articles relacionats