ACV – YGNIS: HEAT MASTER TC

Màxima producció d’ACS per espais reduïts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ACV proposa Heat Master TC, la seva caldera de condensació específicament dissenyada per treballar tant en ACS com en calefacció en instal·lacions d’espais reduïts. Una gran aposta per instal·lar en hotels, gimnasos, residències geriàtriques o habitatges centralitzades.

Les calderes de condensació Heat Màster TC, disponibles en 7 models d’entre 25kW fins 120kW de potència i amb una capacitat de 200 a 300 litres, són sistemes de generació de peu de doble servei “Total Condensing” a gas amb acumulador ACS fabricat en acer inoxidable integrat. A més, incorporen un generador que està dissenyat per treballar a temperatures de producció d’ACS superiors a 70ºC. Aquestes elevades prestacions la converteixen en l’única caldera de mercat que aprofita la condensació tant en ACS com en calefacció i que pot funcionar de manera simultània per donar els dos serveis.

Una altra de les característiques d’aquesta caldera és la combinació del seu cremador de gas modulant i el sistema d’intercanvi “Tank in Tank” d’acer inoxidable que aconsegueixen obtenir un elevat rendiment en un mínim espai. D’aquesta manera, per la seva condició de caldera de doble servei i les seves compactes dimensions, resulta la caldera perfecta tant per a noves instal·lacions domèstiques o terciàries com per reconversió d’antigues sales de calderes.

Les calderes Heat Màster TC treballen amb sistemes d’intercanvi “Tank in Tank” per aconseguir un alt rendiment. Aquesta tecnologia consisteix en un intercanvi d’energia a través de les parets del tanc anul·lar intern i el circuit primari del generador. Les seves parets internes i externes d’acer inoxidable treballen com a intercanviador de calor, obtenint així una gran superfície d’intercanvi. Així mateix, la gran superfície d’intercanvi permet reduir els temps d’escalfament i redueix el volum d’aigua emmagatzemada aconseguint grans prestacions d’aigua calenta.

Gràcies al seu intercanviador de calor fabricat en acer inoxidable, les calderes Heat Màster TC confereixen una excel·lent resistència a la corrosió, un control estable de la temperatura i un manteniment reduït, a més de perllongar el seu rendiment. També, està equipat amb un sistema electrònic ACVMax d’última generació que incorpora senyals d’alarma i control extern 0-10V. Es tracta d’una nova centraleta de regulació que optimitza la modulació adaptant la potència a la demanda i controla els circuits de calefacció connectats.

Cal destacar que són equips dissenyats i fabricats d’acord a les noves Directives Europees d’Ecodisseny i Etiquetatge Energètic, obtenint una classe d’eficiència energètica A tant de calefacció com en ACS.

En conclusió, les calderes de condensació Heat Màster TC d’ACV permeten una gran versatilitat d’adaptació i asseguren un alt estalvi energètic. Gràcies a les seves elevades prestacions i última tecnologia, Heat Màster TC constitueix la millor opció per aportar un alt nivell de fiabilitat en les instal·lacions amb alts consums d’aigua calenta.

 

 FES CLICK PER VISUALITZAR L’ARTICLE COMPLET 

Articles relacionats