Ref Tools manté als professionals de HVACR a la vanguardia

Els professionals de HVACR necessiten eines, orientació, suport i informació que els mantinguin a la vanguardia. Ref Tools posa tot això en el palmell de la mà.

Danfoss ha anunciat que Refrigerant Slider, la seva popular aplicació de càlcul P / T que té més de 2 milions de descàrregues, es transformarà en Ref Tools, una aplicació mòbil essencial i integral per a tècnics d’aire condicionat i refrigeració. Ref Tools brindarà als professionals de HVACR les eines, orientació, suport i informació per mantenir-los a l’avantguarda. Descàrrega Refrigerant Slider avui per obtenir automàticament totes les noves eines i característiques o descarregui Ref Tools des del 2 de juny. També pot accedir a través del seu navegadorhttps://reftools.danfoss.com/

Ref Tools inclou cinc de les eines d’aire condicionat i refrigeració més populars i útils de Danfoss:

Refrigerant Slider

Si bien Refrigerant Slider (o Regla de Refrigerantes) se está transformando en la herramienta de referencia, conservará toda la funcionalidad principal que la convirtió en un éxito con millones de desacargas en todo el mundo. Todavía puedes encontrar Refrigerant Slider dentro de Ref Tools usarlo para calcular rápidamente las relaciones de presión / temperatura para más de 80 refrigerantes.

Low-GWP Tool   

Low-GWP Tool t’ajuda a trobar i comparar refrigerants respectuosos amb el clima per al retrofit al comprovar la compatibilitat amb el TXV de sistema de refrigeració.

Troubleshooter  

Troubleshooter te ayuda a identificar y comparar síntomas en un sistema de refrigeración que está actuando. Una vez que identifique el problema, Troubleshooter también recomienda soluciones para que pruebes.

Spare Parts  

Spare Parts et permet accedir i sol·licitar una extensa llista de peces de recanvi i kits de servei de Danfoss per a aplicacions de refrigeració industrial, directament des del lloc de treball.

Magnetic Tool  

Magnetic Tool t’ajuda a provar i solucionar problemes de bobines de vàlvules solenoides de forma ràpida i fàcil.

Ref Tools també permet als usuaris fer un seguiment dels llocs de servei més visitats i guardar configuracions úniques per a cada un. Els usuaris també poden accedir al popular podcast Chilling with Jens de Danfoss directament en l’aplicació, donant-los l’oportunitat d’aprendre alguna cosa nova sobre refrigeració mentre estan en moviment.

“Ref Tools és un emocionant següent pas cap al futur de les eines digitals en la indústria de la refrigeració. Al posar eines útils en les mans dels nostres clients, esperem fer les seves tasques diàries molt més fàcils perquè puguin estalviar temps. Ref Tools inclou més que les eines que ja coneixen tan bé, i hi haurà més en el futur. Estem ansiosos per revelar el que segueix “, va dir Janni Koie, Director of Concepts & Content at Danfoss Cooling

Ref Tools està disponible per descarregar de forma gratuïta des del 2 de juny a Apple App Store i Google Play Store. També es pot accedir a través de el navegador d’Internet.

For more information:

Janni Koie, Director Concepts & Content, Danfoss Cooling, koie@danfoss.com

Related links accessible from June 2nd

Photo caption: 

La nova aplicació Ref Tools inclou cinc de les eines de refrigeració i aire acondicionat més populars i ùtils de Danfoss.Els professionals de HVACR necessiten eines, orientació, suport i informació

Articles relacionats