La família Mitsubishi Electric creix: Nova sèrie MSZ-BT

Amb Wi-Fi integrat i filtre purificador, aquesta aposta de la firma japonesa suposa l’equilibri perfecte entre eficiència i tecnologia.

Madrid, 18 de juny de 2020. S’acosta la calor i l’aire condicionat torna a ser un dels nostres grans aliats. I per fer front a les altes temperatures, Mitsubishi Electric aposta aquest estiu per la seva nova gamma MSZ-BT, un model de gamma mitjana, ajustat a les necessitats reals de mercat actual.

El nou Split incorpora la més avançada tecnologia, i control Wi-Fi de sèrie, que permet controlar la unitat des de qualsevol dispositiu mòbil, o Tablet, fins i tot amb veu a través d’Alexa; podent fixar la temperatura ideal abans d’arribar a casa o apagar l’aire condicionat des de qualsevol part, un valor afegit a l’hora de reduir la factura de la llum a final de mes.

A més, MSZ-BT incorpora prestacions tan útils com informes sobre funcionament i estat de l’equip, el contacte directe amb el servei tècnic o la previsió meteorològica. També proporciona una qualitat de l’aire interior més net i saludable gràcies al seu filtre purificador, capaç d’eliminar partícules en suspensió a la llar, com pols i pèls de mascota, el que no només afavoreix l’eliminació de toxines acumulades en l’organisme.

Així mateix, destaca la seva manera ultra silenciós, amb un nivell sonor de tan sols 19dB (A), similar a el soroll que fan les fulles dels arbres al caure, és a dir, un so gairebé inapreciable a l’oïda humana, el que assegurar un major descans i el màxim confort, tant de dia com de nit.

Aquest model completa la gamma mitjana d’Aire Condicionat Domèstic de Mitsubishi Electric.

 

Per a més informació:

 https://www.mitsubishielectric.es/aire-acondicionado/msz-bt/

Articles relacionats

40 Aniversari ACTECIR

ACTECIR, l’associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, es complau anunciar la celebració d’un esdeveniment exclusiu, el seu

Llegir més »