Mitsubishi Electric, compromesos amb el Medi Ambient

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Medi Ambient, Mitsubishi Electric, vol posar de manifest novament el seu compromís amb el respecte a la natura i el correcte ús energètic.

El canvi climàtic provoca que les temperatures siguin cada vegada més extremes i que les llars optencada vegada més per incorporar aparells d’aire condicionat, amb el consegüent increment de la despesa d’energia i el seu reflex, la factura energètica mensual. Per això, i sota la responsabilitat constant de la firma japonesa pel benestar de les persones i el seu confort, així com per la seva compromisopor la sostenibilitat i l’estalvi energètic, Mitsubishi Electric aposta pel sistema ECODAN Híbrid que permet, gràcies a l’aerotèrmia, aconseguir la més alta eficiència energètica, en el millor ambient, mantenint un baix consum elèctric.

La aerotermia és una energia de fonts renovables que treu profit de l’energia continguda en l’aire; el seu ús redueix les emissions de CO2, a més de millorar l’etiquetatge energètic de les instal·lacions.

A diferència d’altres fabricants, ECODAN Híbrid de Mitsubishi Electric permet la recuperació de calor, de manera que es pot escalfar gratis l’aigua destinada al consum humà, utilitzant la calor que l’aire condicionat s’extreu de les habitacions quan la màquina funciona a l’estiu, amb un consum elèctric per a la llar inferior als 2kW.

ECODAN és, per tant, la solució ideal per cobrir la climatització d’un habitatge durant tot l’any, oferint un confort superior, aportant un gran estalvi energètic comparat amb altres sistemes i permetent prescindir del subministrament de gas, de combustible i de l’obligació de inspeccions periòdiques, ja que en no haver-hi cap tipus de combustió no hi ha risc d’incendi, explosió o intoxicació.

Amb tecnologies com ECODAN Híbrid, Mitsubishi Electric es posiciona com una de les marques punteres en la innovació per reduir les emissions de CO2 i la recerca de la sostenibilitat en l’ús de l’energia.

Articles relacionats