REBUILD 2019

Es celebrarà els dies 17, 18 i 19 de setembre a IFEMA (Madrid).

En REBUILD proporcionen una plataforma única d’innovació per dinamitzar el sector d’edificació. Un lloc en el que el professional del sector disposa d’un entorn especialitzat on trobar els últims productes, materials, solucions i serveis.

REBUILD és la plataforma perquè els fabricants i distribuïdors:

> Identifiquin els nous constructors, promotors, empreses de rehabilitació, arquitectes, aparelladors i instal·ladors.

> Trobin els projectes i parcs d’habitatge per reformar o que van a posar-se en marxa pròximament.

> Presentin les seves novetats, productes i innovacions.

> Comuniquin i s’associïn com un partner en el marc de la rehabilitació.

REBUILD acull el Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0. Un espai on descobrir nous materials, les últimes tecnologies emergents i els sistemes constructius més innovadors. Una cita ineludible per al professional que vol impulsar la seva activitat al major nivell de competitivitat i innovació. Com dissenyar i construir nous espais amb realitat virtual; el nou codi tècnic d’edificació; 3D i fabricació additiva aplicada a la rehabilitació; El Iot en la gestió d’edifici; BIM, aplicacions i plataformes cloud; Eficiència Energètica en Habitatges i Edificis o nous perfils i capacitació professional per a un renovat sector.

A més de la Fira-ShowRoom i el Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0, REBUILD suma altres esdeveniments que el converteixen en una cita ineludible per a qualsevol empresari o professional del sector de la construcció, l’interiorisme i la rehabilitació.

 HORARI

Rebuild | 17-19 setembre 2019| Madrid – IFEMA

Obertura registre visitants: 09:00 a 18:00 h

Accés Expositors: 09:00 a 19:30 h

Accés Visitants àrea Exposició : 09:30 a 18:30 h

 AGENDA

agenda 17 2 1024x742
agenda 18 1024x742
agenda 19 1024x742

 ENTRADES

Per ser soci o sòcia d’ACTECIR tens uns codis de descompte (entrades limitades per ordre d’inscripció) que podràs descarregar-te en l’apartat de SOCIS en la carpeta de FIRES.

FES CLICK AQUI PER ACONSEGUIR EL TEU DESCOMPTE

Articles relacionats