Salvador Escoda S.A presenta el nou aire condicionat de finestra amb bomba de calor Mundoclima® serie H10

Data: 31 gener

Salvador Escoda S.A presenta el nou aire condicionat de finestra amb bomba de calor Mundoclima® serie H10

La distribuïdora de material per a instal·lacions d’Aire condicionat, Ventilació, Calefacció, Aigua, Energies Renovables, Gas, Electricitat, Refrigeració i Aïllaments, Salvador Escoda, presenta el seu nou aire condicionat de finestra amb bomba de calor Mundoclima® serie H10.

Aquest nou equip de finestra Mundoclima® amb bomba de calor ofereix més versatilitat, ja que la majoria dels condicionadors de finestra del mercat són només fred.  Aquest nou equip que la distribuïdora ja té en estoc està sent un èxit de vendes ja que amplia les opcions per a ús durant tot l’any.

Aquesta solució de climatització és idònia per a llocs en els quals no és possible o no existeix una instal·lació tradicional tipus *split. Aquest tipus d’equips se solen adquirir per a llocs en els quals per les seves condicions o naturalesa necessiten una solució que s’adapti a necessitats diverses, ja sigui per a ús temporal o perquè no és possible situar la unitat exterior al carrer o en l’exterior, per exemple, bungalow, barracons, casetes d’obra, etc.

Aquest equip d’alta eficiència gràcies a la tecnologia DC *Inverter té una capacitat de refrigeració/ calefacció de 3,5 kW i funciona amb gas refrigerant R32, més eficient energèticament que el R410A i amb *PCA (*GWP) de 675, un 68% inferior al R410A.

Més informació: http://www.mundoclima.com/gama/domestico/acondicionadores-de-ventana/serie-muvr-h10/

Articles relacionats