TESTO s’incorpora a AFEC

Data:1 febrer 2022

TESTO s’incorpora a AFEC

TESTO s’incorpora a l’Associació de Fabricants d’Equips de Climatització, *AFEC, com a Soci de Número.

Madrid, 01 de febrer de 2022. Instruments Testo, S. a., amb seu central en la localitat de *Lenzkirch, a la Selva Negra alemanya, es *incopora a *AFEC per a fer costat fermament a les empreses que integren el sector de la climatització.

Testo és una empresa líder mundial en el mercat de la instrumentació de mesurament portàtil i fix.

Els seus equips contribueixen a estalviar temps i recursos, a protegir el medi ambient i la salut de les persones i, a augmentar la qualitat de les mercaderies i els serveis.

Testo, considerada una empresa d’última tecnologia, compta amb 3.200 empleats en les seves 34 filials en les àrees de recerca, producció i comercialització, treballant per a trobar solucions innovadores de mesurament, per exemple, en els camps d’aire condicionat i ventilació, sistemes de calefacció, construcció, control d’emissions i sectors de l’alimentació i *farma.

Amb un creixement sostingut al voltant del 10% anual des de la seva fundació en 1957 i actualment una facturació pròxima al quart de bilió d’euros a nivell mundial, Testo basa el seu èxit en una inversió en I+D per sobre de la mitjana.

El sector de la climatització avança cap a la connectivitat i la tecnologia digital per a assumir els reptes de les generacions existents i futures, i amb aquest objectiu Testo s’associa a *AFEC, compartint el seu coneixement en tecnologia de mesurament i la seva aplicabilitat, molt especialment en el sector de la ventilació i la qualitat d’aire interior.

Més informació en:  https://www.testo.com/es-es/

Articles relacionats