Assemblea General ACTECIR 2018

L’Associació Catalana de Tècnics va celebrar, ahir dia 28 de juny, la seva Assemblea General Ordinària, a la sala de l’ICAEN. Durant l’acte es va revisar aspectes interns de l’associació i es van mostrar les línies d’actuació previstes pel 2018.

 

A la trobada es van exposar als socis assistents, l’activitat desenvolupada per l’Associació durant el 2017, essent aprovada per unanimitat. També es van mostrar les línies d’actuació previstes pel 2018, entre les que cal destacar la necessitat de ser més visibles dins del sector i mitjans de comunicació, potenciar als socis i seguir vetllant en defensa dels interessos de l’Associació.

El president sortint, Sr. Raúl Pérez va fer el traspàs de poders al nou president de l’Associació En Manel Mayoral. Tanmateix, es va informar que el Sr. Elías Martínez, component de l’àrea tècnica de Refrigeració passa a ser president electe.

Per últim es va presentar la nova junta formada per Juan Martínez responsable de l’àrea de soci, Jordi Sanz i Daniel Aguilar com a responsables de l’àrea de formació, Juan José Escobar com a responsable de les relacions institucionals, i Eduardo com a Community Manager. Per últim, es va presentar la nova estructura de l’àrea tècnica formada per María del Mar Romero i Alex Ciurana com a responsables de l’àrea d’Energía, Óscar Ambit com a responsable de l’àrea de Refrigeració, Gloria Torrents i Núria Benedicto de l’àrea técnica en Climatització, i finalment, es van presentar les tres noves àrees dins de l’àrea tècnica formada per Pedro García en Energíes Renovables, Gaspar Martín en Calefacció i ACS, i Juan Carlos Romero en Ventilació i tractament d’aire.

Com a novetat, ACTECIR va presentar el seu nou logo i la seva nova web, que aviat tindrem disponible, molt més modera, dinàmica i actualitzada.

 

Articles relacionats

40 Aniversari ACTECIR

ACTECIR, l’associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, es complau anunciar la celebració d’un esdeveniment exclusiu, el seu

Llegir més »