Daikin presenta les seves novetats en la Fira de Climatització i Refrigeració 2019

La companyia japonesa estarà present en el punt de trobada del sector de la climatització, per donar a conèixer els seus últims avenços en confort i eficiència energètica

Madrid, 5 de febrer de 2019

Daikin, companyia líder en el sector de la climatització, participarà en la pròxima edició de la Fira Climatització i Refrigeració 2019 que tindrà lloc entre el 26 de febrer i l’1 de març al pavelló número 10 de la Fira de Madrid (IFEMA).

Una edició més, la signatura de climatització japonesa sorprendrà els visitants a l’estand 10E06 on no només podran conèixer de primera mà les últimes solucions de Daikin en matèria d’Aire condicionat, Calefacció, Refrigeració, Sistemes Hidrónicos, Ventilació i Sistemes de Control, sinó que també podran conèixer els avenços en innovació de la companyia, manteniment i serveis.

En l’àmbit domèstic

Daikin exposarà una completa gamma d’unitats amb refrigerant R-32 com Ururu Sarara R-32, Stylish R-32, Sèrie Perfera R-32, Sèrie Comfora R-32, Sèrie Sensira R-32 i unitats multi, també amb R-32 , optimitzades per a produir aigua calenta sanitària, calefacció per terra radiant o radiadors i unitats interiors d’expansió d’aire condicionat. Daikin, a més de ser fabricant d’equips de climatització, fabrica també els seus propis refrigerants, el que li permet mantenir-se a l’avantguarda dissenyant equips amb la màxima eficiència energètica i més respectuosos amb el medi ambient.

Pel que fa a calefacció, enguany la novetat és el sistema Daikin Altherma 3 amb refrigerant R-32 que ha estat seleccionat per la Galeria de la Innovació. Aquest sistema d’aerotèrmia ofereix aire condicionat, calefacció i ACS (Aigua Calenta Sanitària) amb una màxima eficiència i arribant a temperatures de descàrrega de 65ºC (10ºC més que amb R-410A). A més, enguany com a novetat, la firma presentarà equips per a aplicacions geotèrmiques. En combustió, també estaràs exposades les noves calderes de gas Daikin, la gamma més petita del mercat. També es presentarà el programari HSN (Heating Solution Navigator) per a disseny de projectes de climatització amb el qual és possible configurar directament la unitat en obra.

Pel que fa al sector comercial, es mostraran les noves unitats Sky Air amb R-32 (Sky Air Sèrie Alpha, Sky Air Sèrie Advance i Sky Air Sèrie Active). Totes elles destaquen per la seva innovadora tecnologia, la seva màxima eficiència estacional i el seu reduït consum que pot arribar a influir directament en el negoci del client.

 En l’entorn industrial

Daikin celebra el 30 aniversari de l’arribada a Espanya del seu sistema VRV amb l’arribada de nous equips com el VRV IV + amb major eficiència estacional, VRV IV C + per millorar la capacitat i rendiment amb temperatures extremes i per primera vegada, la tecnologia japonesa per als sistemes VRV amb Refrigerant R-32.

Dins de la gamma industrial, en la qual Daikin ha llançat una gran varietat de gammes de refredadores durant l’últim any, com les refredadores polivalents EWYD-4Z i refredadores amb nous refrigerants, es mostraran les refredadores aire-aigua Monotornillo Inverter EWAH-TZB amb refrigerant R-1234ze, les unitats multi-scroll EWAT-B amb el nou refrigerant R-32, refredadores Inverter per a residencial i la gamma Small Inverter fins a 75 kW. A més, es podran veure una varietat de fan coils i els nous climatitzadors Modular P i Modular Light Smart amb control inclòs per a sistemes de ventilació centralitzats o descentralitzats. Des sistemes domèstics per als quals el cabal comença a 150 m3 / h fins als més complets climatitzadors fets a mida de fins a 140.000 m3 / h incorporant etapes de filtrat, recuperació de calor, bateries d’expansió directa o aigua, humectació, etc.

En l’entorn industrial també es presentaran les unitats de refrigeració conveni Pack, Zeas i Mini Zeas en combinacions múltiples per donar servei a cambres de congelació i conservació d’aliments, així com els nous equips amb refrigerant natural de CO2.

Finalment, pel que fa a sistemes de control, la companyia mostrarà les seves últimes innovacions en supervisió i control. Destaquen, entre altres, l’Intelligent Tablet Controller que permet controlar fins a 32 unitats interiors mitjançant el Daikin Cloud Service. Per la seva banda, el control Madoka destaca per la seva intuïtiva interfície mitjançant símbols per a un control a través de botons tàctils. Sense oblidar el nou control via App per Android i iOS per als sistemes Daikin domèstic, Sky Air i VRV. Un petit adaptador connecta la unitat al wifi de qualsevol llar, el que permetrà controlar la temperatura de l’habitatge, programar-la o simplement saber si hi ha hagut una fallada o incidència, tot això des d’un Smartphone o Tablet.

Altres sistemes que tindran un espai destacat a la Fira de Climatització seran els sistemes de monitorització Daikin Cloud Service i Daikin On site, que permeten gestionar diversos aspectes dels equips de climatització de forma remota.

.

Articles relacionats